Mijn opdrachtgever is onderdeel van een groter concern en gespecialiseerd in de engineering van mega jachten en is gevestigd in Noord-Holland.

Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar engineer die een rol wil vervullen als;

 

Cadmatic beheerder / key-user M/V (Fulltime) 40 uur

 

Taken:

Als Cadmatic beheerder ben je zelfstandig werkzaam onder verantwoording van de Systeembeheerder en houd je bezig met de engineeringsprojecten tijdens de opstartfase binnen een project en tijdens de uitvoering met de Cadmatic applicaties. Hierbij begeleid je ook je collega’s. Je werkzaamheden zijn o.a. het aanmaken en beheren van standaardcomponenten, specificaties, equipment en systemen. Ook het zorg dragen voor Importen/exporten en het bieden van hulp aan engineers bij programma technische problemen behoren tot je taken. Gezamenlijk met collega’s houd je de bedrijf standaard Cadmatic bibliotheken ‘’up to date’’ onder de verantwoordelijkheid van de Systeembeheerder. Bij het uitvoeren van deze taken houdt je planmatig rekening met het totaal van de te engineeren projecten. Over planning en voortgang van je werkzaamheden onderhoudt je contact met de Systeembeheerder en/of de Projectmanager. Daarnaast verricht je voor ongeveer 20 tot 30 procent van je tijd engineeringswerkzaamheden.

Eisen:

  • Minimaal mbo/hbo-niveau opleiding in de richting van werktuigbouw of scheepsbouw
  • Bij voorkeur kennis en ervaring als gebruiker van/met CAD-applicaties
  • Bij voorkeur een gevolgde Cadmatic Admin./advanced user cursus
  • Brede interesse in algemene automatisering
  • Aantal jaren design werkervaring binnen scheepsbouw en-of jachtenbouw
  • Je bent actief, probleemoplossend, zelfstandig, initiatiefrijk, onderzoekend, nauwkeurig en teamgericht
  • Beheersing van de Nederlandse (is een pre) en Engelse taal in woord en geschrift

Arbeidvoorwaarden:

Vast dienstverband na een jaar detacheren. Salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de voorwaarden bij opdrachtgever. Een uitstekend salaris passend bij het niveau van de engineer, 28 verlofdagen (vrij opneembaar), 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding. Daarnaast zijn er zeker mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

Reacties bestaande uit cv en motivatie kunt je via LinkedIn of via email richten aan TALENTEER, HRM & Recruitment Consultancy, ter attentie van;

Erik Pelkmans, Consultant HRM & Recruitment.